Burning Paper biedt jonge creatieve talenten een podium. We komen je van je zolderkamer afhalen en stellen je voor aan de wereld.

3 jaar lang hebben we op deze website jong creatief talent in allerlei disciplines een online podium gegeven, maar het bijhouden van de blog werd ons, naast alle offline activiteiten, te veel. Nog steeds kun je hier de artikelen teruglezen van het talent dat we afgelopen jaren met heel ons hart bewonderd hebben, maar we zullen de website niet meer dagelijks updaten.

Natuurlijk kun je ons wel nog steeds benaderen voor het organiseren van events, voor advies over het bereiken van jongeren, voor de invulling van je line-up en voor allerlei andere dingen die te maken hebben met het stimuleren van creatief talent.

Bij Burning Paper geloven we namelijk nog steeds dat iedereen minstens een klein vlammetje in zich heeft op de plek waar legendes als Mandela of Moeder Theresa een brandend vuur hadden. Misschien gaan je ogen schitteren bij minder controversiële of geëngageerde onderwerpen en laait je enthousiasme op bij mooi design, een goed verhaal of strakke beats in plaats van bij wereldverbetering en ongelijkheid, maar vuur is vuur.

Wij proberen daarom kleine brandjes te stichten. Niet meer door iedere week te schrijven over creatieve talenten, maar door het offline ondersteunen van jongeren met goede ideeën en toffe initiatieven. We proberen nog steeds het vuur van inspiratie bij onszelf, elkaar en jou aan te wakkeren. We willen laten zien wat anderen bereikten door simpelweg te beginnen, dat grenzen en barrieres verdwijnen zodra je ze opzoekt en dat er veel meer mogelijk is dan dat je denkt.

Kortom, bij Burning Paper houden we nog altijd van creatief talent. Met veel plezier lezen we daarom je teksten, bekijken we je foto’s, bezoeken we je event, luisteren we naar je muziek en bewonderen we je kunst. Twijfel niet en stuur gewoon een mailtje naar bijdragen@burningpaper.nl. We staan altijd open voor creatieve ideeën en leuke samenwerkingen!