NO JUNK verslag

Zondag 14 september was het zover, de eerste editie van NO JUNK market georganiseerd door Burning Paper en KOEKWAUS conceptstore. Met zo’n 11 deelnemers, slingers, lekkere hapjes, goede muziek en wat zonnestraaltjes kunnen we het een succes noemen. De een verkocht meer dan de ander maar de sfeer was de hele dag goed aanwezig.

burningpaper kopie

Een van de deelnemers tijdens de markt waren de dames van PRETENTIEUS. Een Kunstenaarscollectief door drie studenten van kunstacedemie ST. Joost in Den Bosch. Anne van Beers, Janneke Baltussen en Laura Karsmakers maken Broches, gezeefdrukte T-shirts maar ook koekjes. Onder het mom van ‘Alles is al eens gedaan, maar niet door ons’  houden ze hun concept luchtig, en hebben een breed aanbod. Toch proberen ze altijd iets te maken wat onverwachts is, zoals bijvoorbeeld hun broche gemaakt van echte naturel ribbel chips.

Ook stonden Elsa en Eline van HAP Den Bosch samen met de Bakblikbende op de markt met een zelfgebouwde foodtruck met vegan cupcakes. Lekker!  HAP is de eerste 100% vegan eetplek van Brabant en is bezig met het realiseren van een eetlokaal met winkelhoek .  Op de vraag ‘Wat vonden jullie van de NO JUNK market?’ Antwoordden ze: ‘We vonden de sfeer op de NO JUNK market heel goed, er was een fijne hippe vibe die we in Den Bosch nog niet veel hebben gezien. Dus wat ons betreft was het zeker voor herhaling vatbaar!’

sfeerdj

De gezellig sfeer werd mede verzorgd door DJ Myranda. Myranda Janssens draait op borrels, feesten en festivalletjes, en sinds kort ook elke 2 weken bij DIT OOK in Den Bosch. Het liefst draait ze groovy en jazzy loungemuziek, dit pastte perfect op de achtergrond van onze No Junk market.

fb18

 

Reageer

Your email address will not be published. Required fields are marked *