Losjes

Burning Paper sprak Hoskam en AJDJ, de twee mannen achter Losjes, twee vrienden die niet tevreden waren over het muziekaanbod in hun woonplaats Den Bosch en daarom besloten om nieuwe muziekstromen naar de stad te halen. Ontstaan als DJ duo, groeide Losjes daarna uit tot een gelijknamig evenement. Binnen een jaar veroverde de nieuwe sound van de jongens de hele stad en kreeg Losjes een vaste plek in het uitgaansleven.

Losjes_ClubV_Online

Jongens, wat is jullie drijfveer?
De reden waarom we Losjes leven in hebben geblazen is omdat we vonden dat er te weinig fijne muziek werd gedraaid. Om eerlijk te zijn hadden wij in het begin een paar nummers die we fijn vonden maar nog geen uitgesproken genre. Nu zijn we er achter dat we een aantal genres combineren om het Losjes gevoel neer te zetten, voornamelijk Deephouse & House zoals die was in de jaren 90. Veel energie in de booth, een ongedwongen gevoel in de zaal en een algemene ontspannen sfeer. Daar staan wij voor.

Wat zijn jullie toekomstplannen?
Vanaf het begin hebben we geroepen dat we graag ons publiek kennis willen laten maken met het Losjes gevoel. We zijn nu druk met de invulling van verschillende clubs in het zuiden en westen, uiteindelijk willen we de stap gaan maken naar een festival. Een locatie waar we naast muziek ook op andere manieren het losjes gevoel vorm kunnen geven.

Hebben jullie nog advies voor andere ondernemende creatieven?
Trek de stoute schoenen aan en durf voor je ideaal door het vuur te gaan. Luister goed naar je omgeving wat ze van je idee vinden, koester de mensen om je heen die kritisch zijn en haal energie uit diegene die er enthousiast over zijn. Kijk 360 graden om je heen om kansen te zien en durf te vertrouwen op je onderbuik gevoel, dat maakt je op de lange termijn onderscheidend van de rest.

De eerstvolgende keer dat je Losjes live mee kan maken is zaterdag 8 februari in Club V en zoals je van de jongens gewend bent zal de avond in het teken staan van zwoele deephouse, knallende techhouse en alles wat er tussen in zit..

Geen reacties

Reageer

Your email address will not be published. Required fields are marked *